Nyheter

3 days ago

Evju Bygdetun Sauherad

Ny frodig urtehage annlagt av "Dugnadslauget" med Erling, Ola, Svein, Mikkel, Rune, Reidar og kanskje fleire. Stor takk til alle - flott å kunne hauste friskt grønt til sommarmat i Eldhuset. Potetåkeren som 8.kl i Sauherad sette med hjelp av Torstein og Nils er flott etter regnet. Her blir det "ureist" mat til mange ! ... See MoreSee Less

Ny frodig urtehage annlagt av Dugnadslauget med Erling, Ola, Svein, Mikkel, Rune, Reidar og kanskje fleire. Stor takk til alle - flott å kunne hauste friskt grønt til sommarmat i Eldhuset. Potetåkeren som 8.kl i Sauherad sette med hjelp av Torstein og Nils er flott etter regnet. Her blir det ureist mat til mange !

Comment on Facebook

Så flott! Gratulerer! 🙂

5 days ago

Evju Bygdetun Sauherad

Opplevingsgard i Midt-Telemark med smådyr å kose med, Eventyrskog med landart. Turstiar og bålplassar ved elva. Kortreist og ureist matsalg i Eldhuset. Omvisning i utstillingar og gardshus. Velkommen til å bruke alle sansar !

Sommaråpent 24.6 - 13.8 kl.12-17jun 24, 12:00pmEvju Bygdetun SauheradOpplevingsgard i Midt-Telemark med smådyr å kose med, Eventyrskog med landart. Turstiar og bålplassar ved elva. Kortreist og ureist matsalg i Eldhuset. Omvisning i utstillingar og gardshus. Velkommen til å bruke alle sansar !
... See MoreSee Less

Sommaråpent 24.6 - 13.8 kl.12-17

5 days ago

Evju Bygdetun Sauherad

TV 2
Kun en dag til St. Hansfest fra Telemark på TV 2. Men først skal Wenche Andersen og reporter Bjarte Ragnhildstveit besøke eplebygda Gvarv hvor de skal overnatte i en vintønne! Se hvordan de har sovet og hva Wenches kjøkken lager til frokost i God morgen Norge fredag kl 7.35.
... See MoreSee Less

7 days ago

Evju Bygdetun Sauherad

Vellykka Slåttekurs sist helg med govær og godt samvær. ... See MoreSee Less

Vellykka Slåttekurs sist helg med govær og godt samvær.

3 weeks ago

Evju Bygdetun Sauherad

"Blospreng" er erfarne musikarar i nytt samspel; Trond Yttrebø, Bjørn Rugås, Jan Sigurd Pettersen, Arne Petter Akseth og Bjørn Brenne. Skikkeleg låvedans nesten midtsommars med salg av rjomegraut og slåtteøl. VELKOMMEN !

Låvedans med "Blospreng"jun 17, 8:00pmEvju Bygdetun Sauherad"Blospreng" er erfarne musikarar i nytt samspel; Trond Yttrebø, Bjørn Rugås, @[100000716694389:2048:Jan Sigurd Pettersen], @[100011624010158:2048:Arne Petter Akseth] og Bjørn Brenne. Skikkeleg låvedans nesten midtsommars med salg av rjomegraut og slåtteøl. VELKOMMEN !
... See MoreSee Less

Låvedans med Blospreng

Kontakt

Sætrevegen 44
3810 Gvarv

Tlf: 35 95 57 08
Mob: 93 20 93 55

E-post: post@evjutunet.no

Følg oss